– Alt annet enn tørr, kjedelig kirkehistorie

Jeg har nå gått snart 3 måneder på Bibelskolen Substans, og det har vært over all forventning.

For første gang på mange år kan jeg med hånden på hjerte si at jeg gleder meg til å gå på skolen. Undervisningen er relevant og spennende og gir rom for egen refleksjon. Alt annet enn tørr, kjedelig kirkehistorie. Lærerne ønsker deg oppriktig deg det beste og lengter etter å se deg vokse i troen. De er uformelle og kjærlige som ikke vil kritisere, men veilede og motivere. Hver fredag har vi praksis. Det er både utfordrende og lærerikt å engasjere seg i en ny menighet. Der får jeg lære hva de tenker om menigheten, hvordan de organiserer den, og i tillegg får jeg komme med egne erfaringer og innspill. Det er kjekt å bli inkludert i ett nytt fellesskap og bygge nye relasjoner til menigheten og menneskene i den. Bibelskolen Substans hjelper meg til å leve et liv i tydelig etterfølgelse av Jesus. Gjennom lærere som inspirerer og går foran som gode forbilder, kan jeg allerede nå si at dette året er med på å forvandle meg mer enn jeg trodde det ville gjøre.

BloggJohanna Stueland