— Gjestelærere gjør at undervisningen blir ekstra spennende

Mitt liv på Bibelskolen Substans har så langt vært helt fantastisk.

Jeg får komme på skolen hver dag og møte folk med samme ønske som meg, nemlig å bli bedre kjent med Jesus. Jeg får begynne dagen med å lese i Bibelen, eller ha gode samtaler med venner. Videre har vi forskjellige fag som er veldig spennende og interessante som dekker et vidt spekter av tema. Lærerne og gjestelærerne er veldig flinke, og kan ekstremt mye innen sine fag, noe som gjør at undervisningen blir ekstra spennende. Noe av det jeg liker aller best med Substans er at det er mulig å stille de vanskelige, og litt utfordrende spørsmålene som man ellers ikke ville fått skikkelig svar på. Her får vi istedenfor mulighet til å diskutere, dele erfaringer og opplevelser, og vi får gjerne svar på det vi lurer på fra hverandre, eller fra lærerne. Året så langt har vært lærerikt og utfordrende, og jeg håper det fortsetter slik. Gjør det det, vil jeg tørre å påstå at dette året kommer til å sette preg på hvilken retning jeg kommer til å ta for veien videre, og hvordan resten av mitt liv kommer til å utspille seg.